Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı tuzakırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Dairesel tasavvur, kıç izini en aza indirirken feyizli amudi harekete cevaz verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar midein teamül bir seçim haline getirir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil edinmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa mukannen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın Kapısı TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın merdiveni ile ait yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Mono blok beden konstrüksiyonsı grup sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Bu tür yangın merdiveninin gerçek özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya güzel duyu gamların bir faktör olduğu binalar kucakin oranlı hale getirir.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir pürüz konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor boşuna eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Kullanılan kapı fitili sinein yaman sızdırmazlık şartı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim katkısızlanabilir.

Report this wiki page